Ce este Romanianwinetourism.ro?

Romanianwinetourism.ro este un magazin online pentru degustare de vinuri, turism vinicol și produse pe bază de vin. Prin intermediul Romanianwinetourism.ro, puteți crea și încărca propriile degustări, oferta pentru a vinde vinurile dvs., crea un eveniment de vin sau o ofertă de cazare întotdeauna legată de domeniul vinului, berii și băuturilor spirtoase!

  • Cine își poate oferi ofertele

Indiferent dacă sunteți profesionist, persoană fizică, somelier, manager de vinuri, proprietar de restaurante, comerciant de vin etc., o programare la adresa contact@romanianwinetourism.ro. În mai puțin de 24h , anunțul dvs. este online și este vizibil pentru mii de iubitori de vin!

Campanii promoţionale

Codurile promoţionale oferite de Grape Escape SRL prin orice promoţii sunt valabile exclusiv pentru secţiunea menţionată în emailul de transmitere a codului, cu excepţia cazului în care este specificat altfel. De menţionat este faptul, că unele produse sunt încadrate în categoria “Excepţii”, produse asupra cărora nu se pot aplica coduri promoţionale și se achiziţionează la preţul afişat pe site. Codurile promoţionale pot fi folosite exclusiv în momentul plasării comenzii, acestea nu pot fi folosite pentru a reduce valoarea comenzii după ce aceasta a fost plasată. Într-o comandă se poate folosi un singur cod promoţional, site-ul nu permite utilizarea mai multor coduri în aceeaşi comandă.

Pentru eligibilitate la o promoţie nu este luată în calcul valoarea transportului, cu excepţia cazului în care este specificat altfel. Promoţiile care au ca obiect gratuitatea sau reducerea costului de transport se aplică pentru fiecare livrare. În cazul în care un cod promoţional a fost aplicat într-o comandă care nu a putut fi onorată sau a fost anulată din orice motiv, Clientul are dreptul de a cere reactivarea codului promoţional respectiv în scris, prin email pe adresa contact@romanianwinetourism.ro care va conţine numărul comenzii, starea acesteia, numele Clientului şi codul promoţional. Codul se reactivează pe o perioada de maxim 30 de zile calendaristice.

Atenţie! Promoţiile pe romanianwinetourism.ro nu se cumulează între ele, se aplică reducerea cea mai mare. Acest lucru este valabil pentru orice formă de reducere (carduri de fidelitate, coduri promoţionale, vouchere cadou, reduceri procentuale de pe site, etc.) cu excepţia situaţiilor în care este menţionat altfel în promoţie. De asemenea, în cazul existenţei unor vouchere procentuale, deţinătorul unui asemenea voucher nu poate beneficia de reducerea cumulată conferită de aplicarea voucherului procentual la reducerea deja existentă în cadrul unei promoţii. Anumite campanii promoţionale nu se cumulează cu alte reduceri, vânzări sau promoții de fidelitate. Acest lucru este specificat în regulamentul campaniei respective. Grape Escape SRL stabileşte unilateral sau în colaborare cu anumiţi furnizori regulamentele promoţiilor şi a concursurilor organizate pe romanianwinetourism.ro, acestea fiind publicate exclusiv pe site. Promoţiile sunt aplicate comenzilor care respectă integral regulile afişate pe site, în perioada de valabilitate clar menţionată şi în limita stocului disponibil. Romaniawinetourism.ro nu garantează disponibilitatea pe stoc a produselor pentru întreaga perioadă de promoţie şi poate retrage promoţia fără notificare prealabilă. În cazul unei campanii promoţionale organizate de Romaniawinetourism.ro, acesta, în calitate de organizator îşi rezervă dreptul de a întrerupe Campania promoţională oricând pe parcursul desfăşurării acesteia, cu informare prealabilă a consumatorilor prin mijloace de comunicare corespunzătoare (afişare pe site).

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica oricare din condiţiile stabilite în regulamentul campaniei respective, în perioada desfăşurării campaniei, din motive întemeiate, dar nu înainte de a anunţă publicul despre aceste modificări.

Conformitatea cu contractul

Produsul vândut la categoria „Fă un cadou” trebuie să fie în conformitate cu legislaţia prevăzută pentru calitate, cantitate sau greutate şi să nu prezinte defecte sau deteriorări, în special trebuie să îndeplinească standardele tehnice obligatorii.

Părţile contractante

Aceste condiții de rezervare acoperă toate rezervările efectuate prin intermediul site-ului nostru web, inclusiv rezervările făcute direct prin distribuitorii sau agenții noștri. Contractul de călătorie este stabilit între Client și Agenția Grape Escape. Contractul este valabil din momentul în care vă este trimisă confirmarea rezervării. Putem transfera sau subcontracta oricare sau toate drepturile și obligațiile noastre în aceste condiții în orice moment.

Serviciile noastre vă sunt oferite doar pentru uz intern privat. Contractul dintre dvs. și compania noastră este un contract de consum. În consecință, nu acceptăm nicio răspundere pentru nicio pierdere de afaceri cauzată de îndeplinirea nesatisfăcătoare a comenzii dvs. de serviciu. În cazul în care rezervarea nu a fost făcută de Client, ci de o altă persoană sau rezervarea este pentru mai mult de un Client, presupunem că toți Clienții sunt de acord să ne furnizeze datele personale și să facă o declarație pentru a accepta toți termenii și condițiile din prezentul contract.

Vă promitem că toate serviciile pe care le achiziționați de pe site-ul nostru web vor fi efectuate cu o abilitate și îngrijire rezonabile și, în măsura în care este posibil, în conformitate cu acordul nostru. Vom face tot posibilul să ne asigurăm că toate materialele și informațiile publicate pe site-ul nostru web sunt corecte, dar, din păcate, apar erori și ne rezervăm dreptul de a rectifica astfel de erori înainte de confirmarea rezervării.

Care sunt condițiile de anulare

Politica de anulare a cazării:

– Anularea „strictă”

– Dacă solicitantul anulează <14 zile, se va rambursa 0%

– Dacă solicitantul anulează> 14 zile, se va rambursa 70%

– Anulare „Relax”

– Dacă solicitantul anulează <14 zile, atunci se vor rambursa 50%

– Dacă solicitantul anulează> 14 zile, atunci se va rambursa 100%

Politica de anulare Degustare publică:

– Anularea „strictă”

– Dacă solicitantul anulează <5 zile, se va rambursa 0%

– Dacă solicitantul anulează> 5 zile, se va rambursa 90%

– Anulare „Relax”

– Dacă solicitantul anulează <5 zile, 80% vor fi rambursate

– Dacă solicitantul anulează> 5 zile, se va rambursa 100%

Politica de anulare Degustare privată:

– Anularea „strictă”

– Dacă solicitantul anulează <3 zile, se va rambursa 0%

– Dacă solicitantul anulează> 3 zile, atunci 90% vor fi rambursate

– Anulare „Relax”

– Dacă solicitantul anulează <3 zile, atunci 90% vor fi rambursate

– Dacă solicitantul anulează> 3 zile, se va rambursa 100%

Pentru a anula rezervarea, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail. Dacă nu primiți o confirmare a anulării dvs. prin e-mail, sunați-ne. Nu suntem responsabili dacă mesajul dvs. de e-mail nu a ajuns la noi.

Ce se întâmplă dacă îmi scurtez șederea din motive personale?

Dacă vă reduceți șederea din motive personale, condițiile de anulare rămân cele stabilite la momentul rezervării (Stricte sau flexibile). Rețineți, însă, că puteți solicita în mod excepțional un gest de la gazda dvs., care este singurul cu posibilitatea de a modifica termenii financiari ai rezervării. De asemenea, rețineți că anumite asigurări prevăzute în contractul dvs. cu cardul de plată sau în acoperirea cu răspunderea personală pot acoperi în anumite condiții costurile pentru anularea totală sau parțială a șederii.

Conditii de returnare produse

Produsele achiziționate de pe situl romanianwinetourism.ro de la categoria „ Fă un cadou” pot fi returnate în termen de 10 zile lucrătare de la primirea acestuia. Produsul trebuie returnat folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea, în ambalajul original, fără să fi fost utilizat, deteriorat sau desfăcut. Coletul se trimite pe adresa noastră (vezi contact) sau pe adresa de la care a fost expediat, cu confirmare de primire, achitarea taxelor de transport fiind responsabilitatea clientului. Înapoierea contravalorii comenzii se va face în cel mult 30 zile lucrătoare de la data returnării, prin transfer bancar sau mandat postal.

Preturi Pentru toate rezervările, clienții trebuie să plătească prețurile înscrise pe site-ul nostru web la momentul rezervării. În cazul în care aceste prețuri se schimbă între data rezervării și data călătoriei în vreun fel, această diferență de preț nu are nicio influență asupra rezervărilor valabile și, de asemenea, nu servește la nicio cerere.

Forţa majoră

Niciuna dintre părţile contractuale nu poate fi trasă la răspundere pentru neexecutarea (totală/parţială) sau executarea cu întârziere a obligaţiilor sale, dacă acestea au fost cauzate de o forţă majoră. Părţile îşi vor aduce la cunoștință în cel mai scurt timp posibil cazul de forţă majoră şi vor lua toate măsurile necesare în vederea limitării consecinţelor evenimentului. Dacă în termen de 15 zile evenimentul de forţă majoră nu încetează, părţile au dreptul de a denunța unilateral contractul fără pretinderea de daune-interese. Forţa majoră va fi probată conform legii.

Fraudă

Crearea de conturi multiple folosind adrese generate automat, care expiră după o perioada predefinită, pentru a putea beneficia de promoţii sau oferte, sau orice comportament fraudulos în măsură să afecteze bunul mers al campaniilor, este interzisă şi va fi considerată o tentativă de fraudă. Proprietarul site-ului romanianwinetourism.ro îşi rezervă dreptul de a suspenda conturile astfel create şi de a retrage beneficiile aferente promoţiilor sau ofertelor în curs, de a anula contul fără preaviz, înştiinţare, alte formalităţi sau despăgubiri. Orice tentativă de fraudă sau orice fraudă (precum dar fără a se limita la: accesarea datelor Clienţilor romanianwinetourism.ro, alterarea conţinutului site-ului, încercarea de afectare a performanţelor serverelor romanianwinetourism.ro, deturnarea conţinutului livrărilor către terţi etc.) vor fi pedepsite conform legii penale.

Soluţionarea conflictelor. lege aplicabilă

Contractul va fi guvernat şi interpretat în conformitate cu legea română. Orice conflict apărut între romanianwinetourism.ro şi Clienţi va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care acest lucru nu este posibil, prima cale de soluţionare este medierea, în condiţiile legii, iar dacă aceasta eşuează se apelează la instanţele româneşti competente de la domiciliul Clientului.

Dispoziţii finale

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Ne rezervăm dreptul de a executa modificări ai acestor termeni şi Condiţii, precum şi orice alte modificări asupra site-ului, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă a utilizatorilor.